Fyrklövern Hälsa & Massage

Jag satt just och funderade på vad jag skulle ta och skriva om idag. Så kom jag på att det här med massage faktiskt är något riktigt bra att ta upp här i bloggen. Jag hade problem med värk och det är jag långt ifrån ensam om. De flesta i min ålder som jag känner tycks ha samma problem, nämligen att de har ont, mer eller mindre för jämnan. För ett tag sedan bestämde jag att prova på massage och fann ett företag som passar bra om man är intresserad av massage i Kungälv eller Älvängen. På Fyrklövern Hälsa & Massage som det här företaget heter, arbetar en massageterapeut som heter Christina Andersson, hon hjälper mig och kan även hjälpa dig att få smärtlindring. 

Om jag ska förbli smärtfri är det viktigt att jag fortsätter att gå på behandlingar i massage regelbundet. Jag har haft ont i många år och provat både värktabletter och akupunktur. Ibland har det hjälpt någorlunda, men oftast har det inte haft någon varaktig effekt. Jag tänker på alla värktabletter jag stoppat i mig under åren som gav mig problem med magen. Ett tag fick jag börja med medicin mot magsår. Det är först sedan jag börjat med massage som jag känner att värken i stort sett har försvunnit. Fyrklövern Hälsa & Massage är som sagt ett företag som vänder sig till dem som önskar massage i Kungälv eller Stenungsund. Men även ni som bor på närbelägna orter, till exempel i Älvängen och som önskar er massage, borde överväga om ni inte skulle gå till just Fyrklövern Hälsa & Massage. Vänta inte lika länge med att gå iväg på massage som jag gjorde. Ju tidigare man får en behandling i massage mot smärtor, desto bättre!